Apparaten en accessoires
Kreplach
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
15 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
806 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
766 kJ /
182 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Koken van bulgur
35min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min